Egyedei termékek, egyedi formák – az Ön igényei szerint

Téma: Friss hír | 0

Legyen szó egy frissen vásárolt ágykeret hiányzó matracáról, egyedi ülőpárnáról a kerti padra, lakókocsi vagy hajókabin fekvőhelyéről, hintaágy elhasználódott szivacs vagy huzatcseréjéről, esetleg a megszokottól eltérő formákról segítünk a megvalósításban, amennyiben habszivacsból szeretné elkészíttetni. 

Az Ön feladata mindössze ennyi: adja meg a méreteket, válasszon hozzá szivacsot és szövetet. A feladat bonyolultságától függően néhány napot követően át is veheti az elkészült terméket.

Kérjük, hogy a méretek felvétele során a következő szempontokat tartsa szem előtt:

  1. Egyedi matrac gyártásához alapértelmezetten szükség van a szélesség, mélység és vastagság méreteire centiméterben kifejezve.
  2. Négyszögtől eltérő forma esetén kérjük készítsen újságpapírból sablont. Ne feledje: 3D formázást nem tudunk elvállalni.
  3. A szivacs és szövet kiválasztásánál fontos tudni a várható terhelést és környezeti hatásokat. Kiindulásképp olvassa el korábbi, habszivacs típusokról szóló bejegyzésünket!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termékek visszavétele sajnos nem áll módunkban. Megértését köszönjük.

Tájékoztatjuk, hogy a megrendelt és elkészült termékeket az elkészítési határidőtől számítva 2 hétig tároljuk díjmentesen, utána tárolási díjat számítunk fel.